MVL licence musí pocházet z území EU. My licence nakupujeme na licenční burze, kde je nabízí velká řada ověřených dodavatelů. Prodávají je zákazníci, jejichž společnosti přešly na jiné technické řešení, popřípadě na vyšší verzi licence. Starší verze totiž nemusí být pro jiné uživatele přítěží, naopak ji často vítají pro její jednoduchost a známé prostředí.

 

Mimo to se na burze objevují také licence od velkých společností, které nakoupí větší množství licencí, než reálně využijí. Po pár měsících pak zjistí, že jim třeba 200 licencí zbylo. Ekonomicky mnohem výhodnější tak pro ně je licence prodat dále – za nižší cenu.

 

V neposlední řadě tady najdete společnosti, které ukončují činnost – a své licence rády odprodají, protože jim v nich visí nemalé finanční prostředky. Díky trvalým licencím nepřichází o peníze, které vložili do nákupu a mohou s nimi dále pracovat.

O nás

Žijeme v době nekonečných možností, proč vybírat tu nejsložitější? Investovat do něčeho, co neodpovídá našim potřebám, se nám příčilo odjakživa. Kvalitní a dostupný software se proto snažíme zpřístupnit všem. Dává nám to smysl už 10 let. Naše licence pomohly více než 1 200 firmám z celé Evropy ušetřit milióny eur. Máme za sebou přes 380 000 transakcí a spolu s našimi spokojenými zákazníky jsme prošli 28 velkými audity společnosti Microsoft. Jsme profíci s bohatým know-how, solidním zázemím jedné ze 100 nejlepších firem ČR a partnery v Rakousku, Německu i Švýcarsku.

Kontaktujte nás

Petr Dvořák
Obchod

+420 730 948 088
petr.dvorak@emea.cz